11-12 okt - Hönssutställning i Brunskog

Hönsutställning Brunskog 12 oktober 2019

Öppet för allmänheten från klockan 12:00

Wermlands Rasfjäderfärförening och Specialklubben för Asiatiska höns inbjuder alla sina medlemmar och intresserade hönsägare till Hönsutställning med Drive-in bedömning Brunskog. Vi är i Hantverkslogen på Brunskogs Hembygdsgård Skutboudden den 11-12 oktober 2019.

Sista anmälningsdag 6 oktober 2019 för utställare.

Det kommer att finnas ett fjäderfälotteri. Om du har möjlighet att skänka  och/eller om du kan hjälpa till i samband med utställningen. Hör av dig till Jonh-Åke Svensson.

Alla medlemmar kommer att få inbjudan i medlemsbladet Hönsagalet som kommer ut i slutet av september.

Fler detaljer om hur inlämning av djur etc ska gå till kommer att läggas upp, inom kort.

Sugen på att ställa ut dina höns och få dem bedömda? Men inte medlem än? Till Drive-in bedömningen är hönsägare som inte är medlemmar än välkomna!