11-12 okt - Bedömningsutställning i Brunskog

Bedömningsutställning och klubbmästerskap i Brunskog 12 oktober 2019

Öppet för allmänheten från klockan 12:00


Wermlands Rasfjäderfärförening och Specialklubben för Asiatiska höns inbjuder alla sina medlemmar till bedömningsutställning och klubbmästerskap i Brunskog. Vi är i Hantverkslogen på Brunskogs Hembygdsgård Skutboudden den 11-12 oktober 2019.

Sista anmälningsdag 30 september 2019 för utställare.

Fredagen den 11 oktober mellan 15:00-19:00 skall djuren ställas in i sina utställningsburar. Djuren måste vara ringade med SRF:s fasta fotring. Bedömningen kommer att ske lördag morgon. Från klockan 12:00 är det öppet för allmänheten.


Det kommer att finnas ett fjäderfälotteri. Om du har möjlighet att skänka  och/eller om du kan hjälpa till i samband med utställningen. Hör av dig till Jonh-Åke Svenssone eller fyll i formuläret nedan.


Alla medlemmar kommer att få inbjudan i medlemsbladet Hönsagalet som kommer ut näst sista veckan i september. Om du inte vill vänta på Hönsagalet, skriva ut blanketten nedan på denna sidan och posta.


Klicka på pilen uppe högra hörnet på anmälningsblanketten nedan så öppnar den sig i ett nytt fönster för utskrift. Fyll i och posta till adressen på blanketten. Alternativt använd formuläret nedan och klicka att du vill ha ansökningsblanketten epostad till dig.


Sugen på att ställa ut dina höns? Men inte medlem än? På anmälningsbanketten nedan kan du även ansöka om medlemskap.

Skicka anmälningsblanketten
Jag kan hjälpa till med utställningen
Jag kan skänka fjäderfä till lotteriet
Jag vill bli medlem
Jag vill endast ha information om medlemskap