13 juli - Medlemsmöte

Medlemsmöte lördagen den 13 juli

Inbjudan till WRF sommarmöte hos Monica Persson på Björketorp i Molkom. Lördagen den 13 juli klockan 13:00.

️WRF bjuder på hamburgare och bröd. Det kommer bli en frågesport, baserad på korsordet från förra numret av Hönsagalet.

Föreningens två domare kommer att delta passa på att fråga om saker du funderat på om utställning och avel 🐔🐥🐣

Meddela John-Åke Svensson 072-2065752 om ni kommer.

Varmt välkomna!

Så här skriver Monica själv:

Ni är alla välkomna hem till mig för vårt medlemsmöte. Jag bor i Björketorp, en pytteliten by utanför Molkom cirka 3 mil från Karlstad.

Det är minst sagt en lantlig miljö och det finns gott om utrymme, så att utvidga sin hönsflock är inga problem. Är relativt ny på höns. Kläckte mitt första gäng i maj 2016.

Förutom en stor trädgård, som ni kan strosa runt i så finns inte mindre än 4 små flockar med höns. Det finns lite allt möjligt; Hamburger, Cream Legbar och Dvärgcoccin för att nämna några. Ni får se resten när ni kommer hit! Jag ser fram emot era berättelser om hur ni "blev med höns" och vill ni så kan jag berätta min. Ta oöm klädsel och era sämsta skor om ni skall kolla på hönsen. Här finns fler djur så är du allergisk så ta med din medicin.

Ser fram emot att träffa er så Välkomna hem till mig! Monica